Otvoren natječaj: Velika Gorica sufinancira energetsku obnovu obiteljskih kuća

Foto: velikagorica.hr
 
GRAD Velika Gorica, u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, raspisao je Javni natječaj za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća na području grada.
 
Ovim projektom sufinancirat će se mjere energetske učinkovitosti (mjere EnU) tj. troškovi nabave i ugradnje toplinske zaštite vanjske ovojnice (fasade), energetski učinkovite vanjske stolarije te energetski učinkovitog sustava grijanja i prozračivanja u 33 kućanstava, navodi se u priopćenju.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Natječaj je raspisan 1. kolovoza 2014. godine te objavljen na službenoj internetskoj stranici www.gorica.hr, a prijave će se zaprimati 45 dana od dana objave.
 
Pravo na korištenje nepovratnih novčanih sredstava koja će se isplaćivati u obliku vrijednosnog kupona mogu ostvariti fizičke osobe na postojećoj obiteljskoj kući u osobnom vlasništvu ili vlasništvu članova uže obitelji s prebivalištem na adresi obiteljske kuće u kojoj se provodi mjera EnU.
 
Pojedini korisnik može ostvariti sufinanciranje u iznosu 50% prihvatljivih troškova tj. u maksimalnom iznosu od 37.500,00 kn, od čega Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancira 40%, a Grad Velika Gorica 10% troškova.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara