Ovakvu fotografiju Josipovića dosad niste vidjeli

Ovakvu fotografiju Josipovića dosad niste vidjeli

Foto: Hina

NOVU GODINU Ivo Josipović dočekao je na Trgu bana Jelačića, a s njim je bio i njegov prijatelj ministar Mirando Mrsić. Fotograf Hine "ulovio" ih je u trenutku čestitanja Nove godine suprugama.

Nakon toga, obišao je rodilište u zagrebačkoj Petrovoj ulici, gdje je posjetio tri curice koje su se rodile tijekom popodneva i večeri i njihove majke.

"Bio sam prvo na Trgu bana Jelačića s građanima i građankama, bilo je puno mladih, lijepo smo se proveselili i sad sam ovdje u rodilištu i to je zapravo najljepši trenutak novogodišnjeg dočeka", rekao je Josipović novinarima te dodao kako nema ljepše stvari od novog života. Otkrio je da je i osobno rođen u Petrovoj te da su tamo rođene i njegova supruga i kćer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno nema važnije institucije u državi od ove, a to kažem zato što znamo kakve imamo demografske probleme, znamo da uspjeh naše države ovisi o tome hoćemo li uspjeti održati demografsku stabilnost", rekao je Josipović.

Svim građankama i građanima još jednom je zaželio sreću i uspjeh u novoj 2015. godini. "Našoj domovini želim da provedemo one reforme koje su nužne, da uvedemo više demokracije, da naše institucije učinimo boljima i efikasnijima i da u konačnici to dovede do jednog kvalitetnijeg i boljeg gospodarstva koje će svima, a posebno najmlađoj generaciji omogućiti da nađu posao, da žive dostojnim životom i da budu ponosni što su građanke i građani naše lijepe Hrvatske", poručio je Josipović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara