Pali dileri ecstasyja u Vodicama

Pali dileri ecstasyja u Vodicama

Foto: MUP

U ODJELU kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom iz Vodica osumnjičenim za neovlašten posjed i prodaju opojnih droga te nad 51-godišnjakom iz tog mjesta osumnjičenim za četiri neovlaštene prodaje opojnih droga, javlja PU šibensko-kninska.

Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima i obavijestima policijski službenici su jučer, 28. lipnja po nalogu Županjskog suda u Šibeniku pretražili kuće i osobni automobil koje koristi osumnjičeni 35-godišnjak, kojom prilikom je osumnjičeni prije pretrage policijskim službenicima dragovoljno predao ukupno 234 komada tableta izgleda karakterističnog za opojnu drogu amfetamin, takozvani ecstasy. Daljnjom pretragom, kao ni pretragom kuće osumnjičenog 51-godišnjaka nisu pronađeni drugi predmeti koji bi se mogli dovesti u vezu s ovim kaznenim djelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provedenim je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je osumnjičeni 35-godišnjak neovlašteno posjedovao pronađenu opojnu drogu radi daljnje prodaje, kao i da je osumnjičeni 51-godišnjak  u posljednja četiri mjeseca na području Vodica osumnjičenom 35-godišnjaku u četiri navrata neovlašteno prodao ukupno 850 komada tih istih tableta izgleda karakterističnog za drogu amfetamin, takozvani ecstasy.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su dovedeni u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara