Pojačan promet prema moru, na graničnim prijelazima i trajektnim pristaništima

Pojačan promet prema moru, na graničnim prijelazima i trajektnim pristaništima

Ilustracija: Index

I OVOGA VIKENDA bilježi se pojačan promet, posebice na cestama prema obali.

Zbog prometne nesreće na šestom kilometru autoceste A1 od Zagreba u smjeru Karlovca vozi se u koloni.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, kolona je na autocesti A6 Rijeka-Zagreb pred izlazom Oštrovica u smjeru Crikvenice i Krka, te na samom Krčkom mostu. Vozače se moli za strpljenje i upozorava na oprez.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, do 2. srpnja u 11 sati privremeno je otvoren čvor Oštrovica prema Crikvenici i otoku Krku. Vozila s teretom maksimalne širine veće od 3,25 metra moraju koristiti druge izlaze (Vrata, Delnice ili Kikovica).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan promet i na graničnim prijelazima te trajektnim pristaništima

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su pretjecajni traci.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova na mostu Nova Zelina na 59. kilometru vozi se dvosmjerno, samo sjevernim kolnikom, uz ograničenje brzine od 80 kilometara na sat. U vrijeme pojačanog prometa moguća je vožnja u koloni.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će danas, 30. lipnja do 14 sati i sutra, 1. srpnja od 12 do 23 sata. Zabrana nema na autocestama kao niti na državnoj cesti D1.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Kaštel, Rupa i Bajakovo. Promet je pojačan i na trajektnim pristaništima s kopnene strane, javlja HAK.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara