Pokušavaju ih spasiti: Pogledajte u kakvim katastrofalnim uvjetima žive ove izgladnjele životinje

Foto: ZEU Prijatelji životinja i prirode

BROJNE životinje žive u katastrofalnim uvjetima, bez hrane i vode, u jednom dvorištu u selu Pavlovac, tvrde iz udruge ZEU Prijatelji životinja i prirode, dodajući kako je već nekoliko puta zvana policija, ali životinje i dalje nisu spašene.

"Javljamo vam se sa šokantnim fotografijama horora koji se događa u jednom dvorištu u selu Pavlovac, Općina Veliki Grđevac.

Naša članica saznala je da se u tom dvorištu nalazi velik broj životinja koje su očito već danima bez hrane i vode. Fotografije govore same za sebe. Koze, ovce, krava koja je kost i koža, vezana lancem u staji, zečevi u kavezima u kojima se jedva mogu okrenuti, kokoši zavezane špagom, psi s ranama oko vrata od špage i ranama po tijelu od neliječene šuge, svi bez hrane i vode. Posvuda staklo po kojem hodaju. Koze brste drveće jer druge hrane nemaju.

Naša članica želi pomoći životinjama i nudi i da kupi hranu, ali je vlasnik ne pušta unutra, a policija koja je dvaput bila tamo to također ne može. Veterinarski inspektor je bio i napisao da su životinje u redu. Da li vama ovo izgleda u redu?

U ovom trenutku dvojica mještana su s traktorom došla vidno alkoholizirana kako bi dr. Hirkić istjerali s mjesta događaja, ispred kuće te su skoro traktorom pregazili njezinu kćer. Ponovo je pozvana policija. Molimo vas za hitnu objavu i svu moguću medijsku pomoć našoj članici koja želi spasiti nedužne životinje koje će bez hrane početi ugibati već možda i danas", stoji u apelu kojeg potpisuje Aleksandra Hampamer, predsjednica udruge ZEU Prijatelji životinja i prirode.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara