Policajac iz Novske suspendiran zbog krađe drva iz šume

Policajac iz Novske suspendiran zbog krađe drva iz šume

Ilustracija: Arhiva

POLICAJAC iz Novske udaljen je iz službe nakon što je osumnjičen da je zajedno s dvojicom mladića sudjelovao u šumskoj krađi, doznaje se u sisačko-moslavačkoj policiji.

Na rušenje i krađu stabala 47-godišnji policajac se navodno, s dvojicom mladića starih 16 i 20 godina, odvažio u ponedjeljak 28. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni su u državnoj šumi na području mjesta Roždanik, kod Novske, srušili i ukrali dva stabla bukve te drva dan kasnije prodali za sada nepoznatoj osobi. Sva trojica su kazneno prijavljena zbog krađe, dok je policijski službenik udaljen iz službe, navodi se u službenom izvješću.

Sisačka-moslavačka policija izvijestila je i da traga za razbojnikom koji je noćas oko 23,30 sati maskiran i uz prijetnju vatrenim odnio nekoliko tisuća kuna s benzinske postaje u Mošćenici kod Petrinje.

Razbojnik prema policijskom opisu ima između 40 i 45 godina, krupnije je građe s izraženim trbuhom, a bio je odjeven u tamno plavu jaknu, tamno plavi donji dio trenirke, na leđima je nosio sivi ruksak, imao je sive rukavice, a na nogama bijele "adidas" tenisice. Preko lica je imao navučenu crnu vunenu kapu s velikim prorezima za oči.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara