Policija kod 11 dilera pronašla amfetamine, marihuanu, pušku i streljivo

Policija kod 11 dilera pronašla amfetamine, marihuanu, pušku i streljivo

Ilustracija: MUP

OSJEČKO-BARANJSKA i vukovarsko-srijemska policija u zajedničkoj akciji ovog vikenda uhitila je 11 osoba s područja tih županija osumnjičenih za proizvodnju i promet drogama, a zaplijenjeno je jedan kilogram droge amfetamin-speeda, te poluautomatska puška i streljivo, izvijestila je u ponedjeljak osječko-baranjska Policijska uprava.

U suradnji s osječkim Općinskim državnim odvjetništvom nakon višemjesečnog istraživanja, kojim je bilo obuhvaćeno ukupno 12 osoba, uhićeno je 10 osumnjičenika iz Osječko-baranjske i jedan s područja Vukovarsko-srijemske županije, rekao je na konferenciji za novinare u Osijeku Voditelj Odjela za kriminalitet droga ove PU Ivan Canecki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tijekom istraživanja policija je zaplijenila oko kilogram droge amfetamin-speeda, čija se vrijednost na narko tržištu kreće od 3 do 5 tisuća eura, manju količinu marihuane, više preciznih digitalnih vaga, jednu poluautomatsku pušku te veću količinu streljiva.

Uhićeni osumnjičenici su od ranije poznati policiji zbog počinjenja istih, ali i nekih drugih kaznenih djela.

Protiv osumnjičenika će osječkom Općinskom državnom odvjetništvu biti podnesene kaznene prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, nedopuštene trgovine te nedopuštenog posjedovanja oružja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara