Policija nudi 50 tisuća kuna za informacije o četiri godine starom ubojstvu

Policija nudi 50 tisuća kuna za informacije o četiri godine starom ubojstvu

Ilustracija: Hina

ISTARSKA policija raspisala je nagradu od 50 tisuća kuna za otkrivanje počinitelja ubojstva starice iz 2011. godine.

Ubojstvo se dogodilo 29. siječnja oko 19.30 sati u De Franceschijevoj ulici u Puli. Policija je očevidom utvrdila da je 78-godišnja žena umrla nasilnom smrću nakon što ju je nepoznata osoba usmrtila udarcima nepoznatim predmetom.

"Usprkos provedenom opsežnom kriminalističkom istraživanju, policijski službenici nisu došli do saznanja koja bi ukazala na identitet počinitelja.
 
U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatog počinitelja ovog kaznenog djela, sukladno članku 78. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima i članku 116. Pravilnika o načinu policijskog postupanja, potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić, donio je Odluku o javnom raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koja će rezultirati ili doprinijeti otkrivanju i uhićenju počinitelja ovog teškog kaznenog djela.
 
Uz zajamčenu diskreciju, pozivamo sve osobe koje imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave policiji na telefon 192,  u najbližu policijsku postaju ili na e-mail istarska@policija.hr", stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara