Policija upala u kuću karlovačkog HSP-ovca zbog obiteljskog nasilja: "Moj sin je bio bezobrazan i bahat"

Foto: KAportal.hr

PREDSJEDNIK karlovačke županijske skupštine i predsjednik HSP-a dr. Ante Starčević Željko Bokulić potvrdio je da je policija intervenirala jučer u njegovoj kući u Ogulinu zbog obiteljskog nasilja, ali je demantirao da je on bio sudionik.

"Žrtve nasilja bile su moja supruga i moja majka, jer je moj sin imao pod utjecajem alkohola ispad tijekom kojeg se, lupivši po staklu, ozlijedio. Ja nisam nasilnik, niti sam bio blizu kad se to dogodilo, niti je točno da se on s ikim potukao. Smatram da je dobro da je u situaciji kada je naš sin pod utjecajem alkohola bio zločest, bezobrazan i bahat pozvala policiju, jer je teško s dečkima koji misle da su nedohvatljivi", rekao je Bokulić Hini.

Mladi nasilnik teško posjekao ruku

Dodao je da bez obzira na neugodnosti koje obitelj sada ima misli da je supruga dobro postupila što je pozvala policiju, jer je to dobro i za njega i za sve nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prema Bokulićevim riječima njegov sin je teško posjekao ruku, ali se nada i želi mu što brži i potpun oporavak.

U današnjem policijskom priopćenju između ostalog piše da je u Ogulinu bio jedan „prekršaj nasilničkog ponašanja u obitelji”.

"S obzirom da se radi o prekršaju iz domene Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, smatramo da interes javnosti ne može prevagnuti u odnosu da bi se iznosile nečije obiteljske prilike. Između ostalog, primarna zadaća policije je zaštita žrtve nasilja, kako bi se izbjegla sekundarna viktimizacija i stigmatizacija žrtve", odgovorila je policija na novinarske upite.

Lažni policijski e-mail: "Otac je istukao sina"

Nekim medijima s e-mail adrese slične onoj Karlovačke županije stiglo je popodne priopćenje da je 22-godišnji sin Željka Bokulića "nakon fizičkog sukoba s ocem završio u Općoj bolnici Ogulin, gdje se trenutno nalazi na liječenju, na odjelu kirurgije, zbog zadobivenih ozljeda od oca".

Pročelnica Irena Gerovac Zrnić u ime Tajništva Karlovačke županije rekla je Hini da oni nisu slali priopćenje. "Ne, mi nismo slali priopćenje, a ne možemo ni sada komentirati događaj u Ogulinu, jer s njim nismo upoznati, nismo zaprimili nikakvu informaciju o nasilju u obitelji našeg predsjednika Županijske skupštine", rekla je Gerovac Zrnić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara