Policijska istraga zbog zlostavljanja dječaka traje, Youtube uklonio kanal Ante Pavlovića

Screenshot: Youtube

KANAL Ante Pavlovića na Youtubeu je uklonjen tijekom noći i ne može se pristupiti niti jednoj snimci koje su prikazivale njegove "seanse" od kojih je jedna zgrozila cjelokupnu javnost i nadležne institucije.

No, jedna snimka prikazuje i posjet policijskih službenika početkom listopada ove godine. Tri policijska službenika, od kojih je jedan u civilu, stigla su pred dvorišna vrata Anti Pavloviću. On ih pita hoće li ući ili će sve riješiti samo na vratima. Iako je snimao gotovo 30 minuta razgovora s njima tijekom čega su se i šalili, razlog dolaska nismo uspjeli doznati jer je većinom u tih 30 minuta Pavlović policajcima držao predavanje.

A snimka koja je zgrozila javnost prikazuje obitelj koja je došla na tretman kod Pavlovića, jer 12-godišnji dječak "radi probleme kod kuće i u školi".

"Roditelji su se rastavili, pa mali koristi "gužvu"...Ali, inteligentan je, no, kod mene nije mogao "proći" sa svojim forama...", navodi Pavlović.  Na početku "seanse", koja se nalazi na posebnoj video snimci, Pavlović govori dječaku kako nije normalan ako ne gleda porniće. "Želiš li biti svećenik? Nemoj tatu gledat! Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan", govori mu. Roditelji i dva muškarca samo slušaju, ne reagiraju."Ako ti ja kažem skini gaće, skidaj gaće jebem ti mater ", govori dječaku i počinje mu skidati gaće i dovlačiti ga u prostoriju. "Tata, tata", zapomaže dječak, dok ga Pavlović psuje i govori mu da skida gaće. Zatim ga baca na pod. Otac dječaka želio je reagirati na Pavlovićevo zlostavljanje, no majka ga smiruje. Pavlović dječaka na kraju i udara dok ovaj užasnuto vrišti i bježi prema ocu. Majka sjedi i dalje, a otac s dječakom izlazi van.

"Idite svi, ako ne želite slušati", govori Pavlović majci i preostaloj dvojici muškaraca koji su ostali, na što mu majka odgovara da će se dječak i njegov otac vratiti nakon što porazgovaraju. "Sigurno hoće", dodaje ona.

Pavlović putem svog Facebook profila poručuje kako radi ono što misli da treba te da će i dalje snimati. "A kad dođem na vrh bundeve imat ću svoju TV kuću i sve ću objavljivati što mislim da treba. Ja sve arhiviram i jednoga dana nikakva sila to neće moći spriječiti, da ja vama pokažem tko sam i što sam", poručuje.

Policija: Istraga traje

Iz zagrebačke policije i jutros su nam samo kratko kazali kako istraga  još uvijek traje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara