Pomozite u potrazi: Ovo su osobe koje njihove obitelji ne mogu naći!

Screenshot: Nestali.hr

NA PODRUČJU Hrvatske od 14 nestalih osoba pronađeno je njih 11. Još se traga za Romanom Hrgetić, Dejanom Jelinićem i Kristijanom Smolakom. U proteklih tjedan dana nestalo je još devet osoba. Ukoliko ste vidjeli neku od ovih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.
 
Kristijan Bošnjaković (15) se u nedjelju, 16. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Andrej Dević (15) je visok 170 centimetara i ima crne oči. Andrej se u nedjelju, 16. veljače, udaljio s adrese u Rijeci u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu trenirku s kapuljačom i traperice.Ljubo Oršuš (17) se u srijedu, 19. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Vinko Paleka (15) je visok 182 centimetra, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu s imenom Branka. Vinko  se u srijedu, 19. veljače, udaljio s adrese u Osijeku, Drniška 10 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Sara Radojčin (16) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Sara se u ponedjeljak, 17. veljače, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja D. Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Mihael Rogić (17) je visok 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe. Mihael se u ponedjeljak, 17. veljače, udaljio s adrese u Malom Lošinju, Braće Vidulića 56 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Anita Saratlija (17) je visoka 170 centimetara, ima kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Anita se u petak, 14. veljače, udaljila s adrese u Sinju, Bajagić 24a u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamnosive hlače i crne tenisice.Ivana Zastrižni (17) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivana se u ponedjeljak, 17. veljače, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja D. Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.Milan Žarković (71) je visok 175 centimetara, ima sijedu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe. Milan se u srijedu, 19. veljače, udaljio s adrese u Đulovcu, Koreničani 151 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnosivu jaknu, smeđe hlače i crne cipele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara