Poruka s Pantovčaka: Ako politika ima veze s premlaćivanjem supruge vukovarskog gradonačelnika to je strašno!

Poruka s Pantovčaka: Ako politika ima veze s premlaćivanjem supruge vukovarskog gradonačelnika to je strašno!

Foto: Vlado Kos (Cropix)

IVO JOSIPOVIĆ osvrnuo se na napad na suprugu vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe.
 
"Nasilje bilo kakve vrste je strašno, još ako ima političku pozadinu o čemu se nagađa, ja o tome ovog trenutka ne mogu reći, nitko još nema potvrdu, onda je riječ o još strašnijem slučaju. Policija mora odraditi posao, moraju se pronaći krivci, a onda će pravosuđe reći svoje", rekao je predsjednik Republike koji je na današnju 'Kavu s građanima' primio stotinjak osoba.
 
Podsjetimo, policija i dalje traga za napadačima na suprugu vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Potvrđeno je da se provjerava alibi određenih osoba. S dodatnim detaljima o istrazi policija za sada ne želi izlaziti u javnost. 
 
Podršku Sabi su priopćenjima za javnost iskazali vukovarski ogranci HDZ-a i SDSS-a. Iz HDZ-a poručuju kako razumiju da Sabo prolazi kroz tešku situaciju, ali istovremeno odbacuju njegove izjave o povezanosti policijskih istraga s lokalnim HDZ-om. 
 
Tri nepoznata muškarca upali su u stan u koji Sabo živi sa suprugom. Supruga vukovarskog gradonačelnika u tom je trenutku bila sama u stanu, a napadači su je vezali i pretukli. Rekli su joj da suprugu prenese poruku da se "prestane bahatiti".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara