Posjetila ih rodbina: Britanka i njezin sin i dalje kritično, ali stabilno

Foto: Nikša Klečak/Dubrovački dnevnik

DRŽAVLJANKA Velike Britanije teško ozlijeđena u jučerašnjoj prometnoj nesreći kod Slanoga, nakon višesatne operacije u dubrovačkoj bolnici stabilno je, kao i njezin teško ozlijeđeni sin, koji je u splitskoj bolnici.

Po informaciji iz dubrovačke Opće bolnice, 34-godišnja Britanka ima teže unutarnje krvarenje i oštećenje jetara. Nakon višesatne operacije, ona je stabilno, kažu u dubrovačkoj bolnici.

Njezin osmogodišnji sin, koji je nakon pomoći u dubrovačkoj bolnici jučer poslijepodne helikopterom prevezen u splitski KBC, ima vrlo teške ozljede prsnog koša, glave i zdjelice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Jedino vam mogu kazati je da je dječak danas stabilno. Pri svijesti je. Upravo mu je u posjet došla obitelj iz Engleske", kratko je za Hinu izjavila dežurna liječnica dječje Jedinice za intenzivno liječenje na kojoj je smješten.

Dječak i njegova majka preživjeli su jučer tešku prometnu nesreću kod Slanog, u kojoj su poginuli ostali članovi njihove obitelji, 37-godišnji otac i dvoje djece.

Nesreća se dogodila jučer ujutro na zavoju na jadranskoj magistrali na ulazu u Slano, kada je BMW udario u rubnik, a zatim podletio pod kamion cestarske službe koji je vukao praznu labudicu.

Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava još nije objavila izvješće o okolnostima te teške nesreće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara