Povjereniku Autohtonog HSP-a polomili automobil dok je bio na tribini o fiktivnim biračima u Metkoviću

Povjereniku Autohtonog HSP-a polomili automobil dok je bio na tribini o fiktivnim biračima u Metkoviću

Foto: Facebook

"ŽUPANIJSKOM povjereniku Autohtone Hrvatske stranke prava Denisu Šešelju u središtu Metkovića razbijen je automobil „Mercedes 124“ niti stotinu metara dalje od Gradskog kulturnog središta gdje se održavala tribina o fiktivnim biračima na kojoj je sudjelovao i ministar uprave Arsen Bauk", piše lokalni portal Dubrovnikpress.hr dodajući kako su na automobilu slomljena stakla. 
 
Šešelj je inače bio aktivni sudionik tribine, a u izradi prijedloga Zakona o prebivalištu i Zakona o registru birača je i sam sudjelovao. Naime, u Metkoviću koji ima nešto manje od 17 tisuća stanovnika upisano čak 14746 birača, pa je prema tome viška birača 1060.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Žalosno je da se to dogodilo sto metara od ministra i indikativno da je na mom automobilu. Izgleda mi kao nekakvo upozorenje ili zastrašivanje. Svojim djelovanjem remetim naume političkih moćnika i svjestan sam što se događa. Veseli me što nisam došao ranije jer mislim da bi to mogla biti bejzbol palica. Materijalnu štetu ću nadoknadit ali oprez do izbora će mi dodatno stvoriti problem. Šteta i nije nešto jer je automobil u voznom stanju, a stakla se mogu promijeniti jeftino u susjednoj zemlji kod naših fiktivnih birača", rekao je Šešelj o ovom slučaju. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara