Prazničke gužve: Očekuju se zastoji na Jadranskoj magistrali i u blizini turističkih središta

Prazničke gužve: Očekuju se zastoji na Jadranskoj magistrali i u blizini turističkih središta

Ilustracija: Index

ZBOG prometne nesreće na autocesti A1 na 443. kilometra kod odmorišta Rašćane Gornje između čvorova Zagvozd i Ravča vozi se jednim trakom u smjeru Zagreba.

Pojačan je promet na svim cestovnim pravcima prema jugu. Na autocesti A1 usporeno se vozi do Bosiljeva, a na naplati Lučko nema dužih čekanja. Vozače se moli za strpljenje i oprez.

Gužve i zastoji mogući su duž Jadranske magistrale te u blizini turističkih središta na obali i otocima.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog odrona na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će 22. lipnja, od 15 do 23 sata, te u ponedjeljak, 25. lipnja, od 14 do 23 sata. Ljetne su zabrane subotom od 4 do 14 i nedjeljom od 12 do 23 sata.
Zabrana nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Promet osobnih vozila pojačan je na granicama sa Slovenijom. Izlaz je pojačan na Maclju i Pasjaku, ulaz na Bregani i Kaštelu.

Pojačan je promet u lukama i pristaništima. Trajekti i katamarani plove redovito, a po potrebi se uvode i dodatne linije, javlja HAK.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara