Prikupljen novac za operaciju Ene Šarac: U Muenchen putuje 28. veljače!

Prikupljen novac za operaciju Ene Šarac: U Muenchen putuje 28. veljače!

Foto: Facebook

OSJEČANKA Ena Šarac blizu je cilja, odlaska na operaciju tumora na mozgu s kojim se bori već 11 godina.

Jesu li do današnjeg dana skupljena potrebna sredstva otkriva Enina majka, Biserka Šarac. "Jesmo, uspjeli smo. Jučer smo išli po izvješće iz banke, skupljeno je 24.700 eura, tako da je to-to. Skupili smo, možemo reći, cijeli iznos", kaže Enina majka. Ovo bi trebala biti posljednja operacija u nizu.

"27. krećemo za Zagreb, tamo ćemo obaviti još jednu magnetsku rezonancu, 28. idemo za Muenchen, 1. idemo na prvi pregled i onda 4. kreće terapija. Vidjet ćemo koliko će biti potrebno i hoće li uspjeti s tih pet tretmana", naglašava Biserka Šarac.

"Cijena je između 20 i 25 tisuća eura. Sve zavisi koliko će tretmana biti"

"Vjerujemo i sigurni smo da će taj zahvat uspjeti. Borimo se s tim 11 godina i sada se, uz puno boli, patnje i svega, Ena osjeća super. Ona je psihička jaka tako da vjerujemo da će to u Muenchenu proći tako dobro kao sve do sada. Cijena je između 20 i 25 tisuća eura. Sve zavisi koliko će tretmana biti", rekla je ranije Biserka Šarac.

Novčane donacije za pomoć Eni mogu se uplatiti putem žiro računa kod PBZ banke: 2340009-3104119971, na ime Enine majke Biserke Šarac ili pozivom na broj 060 800 558..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro i Fond za djecu poput Nore i Ene

Uskoro bi trebao biti osnovan i Fond za djecu poput Nore Šitum i Ene Šarac. Postoji i prijedlog kako bi on trebao funkcionirati.

"Svakom zaposleniku bi se od plaće skinulo tri kune. Mislim da to stvarno nije neki veliki iznos, a na milijun zaposlenih, mjesečni priljev bio bi tri milijuna kuna. On bi samo u mjesec dana osigurao jedno skupo liječenje poput Norinog ili deset ovakvih liječenja poput Eninog", objašnjava mama Šarac.

Fond bi značajno olakšao probleme bolesne djece i njihovih obitelji. "To bi značilo da roditelji i djeca ne bi morali izlaziti u medije, tražiti od predivnih ljudi, koji su pomogli i nama i drugoj djeci", kazala je Biserka Šarac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara