Promjene u upravi: Tihomir Nikolaš najavio odlazak iz Uprave Valamar Rivijere

Promjene u upravi: Tihomir Nikolaš najavio odlazak iz Uprave Valamar Rivijere

Ilustracija: scx.hu

VALAMAR Riviera d.d. obavijestila je danas javnost o najavi odlaska Tihomira Nikolaša s pozicije Člana Uprave Valamara u lipnju 2015. godine.

Nakon odlaska s pozicije člana Uprave, Nikolaš će nastaviti poslovnu suradnju s Valamarom kao savjetnik za investicijske projekte.

Nikolaš je na ključnim pozicijama unutar grupacije Valamar još od 2001. godine. Na poziciji Člana Uprave Riviera Adria d.d. (današnje Valamar Rivijere) je od 2004. godine, a prije toga je od 2001. do 2004. godine bio zadužen za restrukturiranje krčke tvrtke Zlatni otok koja je uspješno pripojena Riviera Adriji 2011. godine.

Tihomir Nikolaš završio je Executive MBA na SDA Bocconi 2006. godine te svih ovih godina svojom stručnošću i liderskim kvalitetama pokretao i uspješno vodio brojne projekte u Valamaru koji su znatno doprinijeli ukupnom uspjehu vodeće turističke kompanije u Hrvatskoj.

Nikolaš odlazi iz Valamara nakon završetka najveće ovogodišnje investicije Valamar Rivijere, luksuznog obiteljskog Valamar Isabella Island Resorta 4* na otoku Sveti Nikola nasuprot porečke rive, projekta koji ujedno predstavlja i krunu njegove karijere.

U projekt Valamar Isabella Island Resort, ukupnog kapaciteta od 334 smještajne jedinice (sobe, apartmani, studija) po završetku dvogodišnjih radova Valamar Rivijera će uložiti ukupno više od 250 milijuna kuna, a otvorenje je planirano u svibnju 2015. godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara