Prvi Poduzetnički kamp u Dalmaciji: U Solinu poduzetnicima pomažu realizirati ideje

Foto: HR Foto (Perić Tonči)

S POČETKOM u 14 sati u solinskom Domu kulture Zvonimir počinje prvi Poduzetnički kamp na dalmatinskom području.

"Pozivamo sve koje zanima poduzetništvo, samozapošljavanje, otvaranje novih tvrtki i obrta, financiranje iz nepovratnih sredstava kao i subvencionirane kreditne linije, te marketing i prodaja da se priključe našem prvom Poduzetničkom kampu u Dalmaciji", rekla je iz organizacije Ivana Ninčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cilj Poduzetničkog kampa Solin je omogućiti pomoć pri realizaciji poslovne ideje kao i povlačenju nepovratnih sredstava i planiranju financiranja za trenutne, ali i buduće poduzetnike.

"Bitno je napomenuti da je prvi dan kampa ulaz slobodan, te da su nam predavači iz cijele Hrvatske. Napominjemo da je tu i Tehnološki park iz Varaždina, ujedno i najjači park u Hrvatskoj, te gospođa Žana Gusić predstavnica splitskog područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, kao i docentica dr. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu. Smatram da je važno naglasiti naše predavače i da definitivno dođete na naš prvi Poduzetnički kamp u Dalmaciji i da zajedno pokrenemo poduzetničku klimu na našem području", poručila je Ninčević.

Više informacija potražite na internetskoj stranici ljetnaskola.eu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara