Pucnjava na sjeveroistoku Denvera: Mlada majka ubila svoje dvoje djece pa i sebi oduzela život?

Pucnjava na sjeveroistoku Denvera: Mlada majka ubila svoje dvoje djece pa i sebi oduzela život?

Screenshot: YouTube

DVOJE maloljetne djece i njihova majka ubijeni su u pucnjavi koja se jučer dogodila u obiteljskoj kući na sjeveroistoku Denvera, javlja AP. Još jedno dijete je ozlijeđeno te se nalazi u bolnici na liječenju. U kritičnom je stanju. Majci je bilo 23 godine, dok su ubijena djeca bila u dobi od 4 i 8 godina. Treća djevojčica, koja je ozlijeđena, ima deset godina.

Iako je policija u početku pretpostavljala da je ubojica u bijegu, danas je objavila kako ne traga za mogućim počiniteljem jer postoje indicije da iza stravičnog pokolja stoji majka. Sumnja se da je žena prvo pucala u djecu, nakon čega si je oduzela život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi pričaju kako se obitelj doselila u Denver prije nekoliko mjeseci te da se činila sretnom, nerijetko su viđeni kako svi skupa šeću pse, bili su pristojni i otvoreni. Jedna susjeda ispričala je za The Denver Post kako je jučer ujutro, neposredno prije nego što je policija upala u kuću, vidjela muškarca kako odlazi "na posao".

Nova pucnjava u SAD-u dogodila se baš u vrijeme kada predsjednik Barack Obama intenzivno radi na pridobivanju potpore nacije za uvođenje strožih zakona o posjedovanju i korištenju vatrenog oružja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara