Pukao ORAH: Članica predsjedništva i jedna od osnivačica Andrea Feldman, izašla iz stranke

Foto: Orah

ANDREA FELDMAN, članica predsjedništva i jedna od osnivačica ORAH-a istupila je iz te stranke u petak, a već danas (ponedjeljak) na službenim stranicama stranke izbrisano je njeno ime kao članice predsjedništva.

Za sada ni jedna, a ni druga strana ne želi govoriti o konkretnim razlozima raskola koji je doveo do odlaska ove istaknute članice stranke, a na službenim stranicama ORAH-a ne stoji obavijest o odlasku Feldman.

"Riječ je o razmimoilaženju u načinima na koji se treba voditi stranka i politika. Iz stranke sam istupila u petak", potvrdila je kratko za Index Feldman koja nije htjela govoriti o konkretnim razlozima. Potvrdila je tek da je o istupu iz stranke obavijestila članove pismenim putem. Da Feldman više nije član stranke, potvrdila je i predsjednica Mirela Holy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"To je istina. Ona je to napravila pismenim putem. Žao mi je zbog toga i želim joj svu sreću u daljnjem radu. Također joj zahvaljujem zbog svega što je učinila za nas", rekla je "diplomatski" Holy.  Kako je došlo do raskola Holy također ne želi govoriti potvrdivši kako je izlasku iz stranke prethodilo pismo.

Na upit ima li istine u tome da je Feldman istupila i zbog toga što će ORAH poduprijeti predsjedničku kandidaturu Ive Josipovića, Holy je odgovorila.

"O tome nije bilo riječi u pismu. O razlozima odlaska morate pitati Feldman, ne mene", rekla je na kraju Holy.   

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara