Radimir Čačić opet ima prijedlog kako uštedjeti: Odreknite se cigareta!

Foto: Boris Kovačev/Cropix

PRVI potpredsjednik Vlade Radimir Čačić opet je građanima Hrvatske otkrio gdje mogu uštedjeti.

Naime, nakon što je prije nekoliko mjeseci javnosti poručio da smanje broj impulsa, sinoć je nakon utakmice Dinama i Porta otkrio još jedan način štednje.

Radimir Čačić prvi se spustio iz svečane Dinamove lože nakon nimalo svečane predstave u Maksimiru a na pitanje naše novinarke je li cijena ulaznica jedini razlog praznih tribina, odgovorio je:  "Posjeta je bila iznenađujuće mala. Mislim da se za Porto ipak moglo izdvojiti.".

"Cijene ulaznica? Znate, evo možete se odreći malo cigareta, pa skupite za kartu za Porto. Uvijek čovjek može malo uštedjeti. Mislim da se ovdje radi o nerazumijevanju tko je tko u svijetu nogometa", dodao je za Index potpredsjednik Vlade dok nas je "žicao" upaljač. O utakmici je rekao: "Dinamo nije bio toliko inferioran koliko bi se to očekivalo s obzirom na igrače na papiru".

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci kazao je: "Hrvatski građani više troše na mobitele nego na struju. Treba smanjiti broj impulsa i manje pričati pa će se naći 40 kuna za struju". A i jučer je nakon sjednice Vlade komentirao najavu poskupljenja grijanja od strane HEP-a za 37 posto poručivši građanima neka si ugrade brojila jer su se dosad grijali i okolni parkovi zbog širom otvorenih prozora u stanovima tijekom zime.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara