Radio Split u šoku: Šefici odrezali 20 posto plaće, nitko ne zna zbog čega!

Foto: Arhiva

GLAVNA urednica Radio Splita Vedrana Krstić Ivanišević završila je na ledu. Ne zna se zbog čega. Pitali smo u HRT-u. Ništa nisu odgovorili. Samo da je Krstić Ivanišević pod stegovnim mjerama, odnosno, da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Krstić Ivanišević na ledu zbog pošalica na račun prvog potpredsjednika Vlade?

Index je dobio informaciju da je bio sporan prijenos ovogodišnje Alke, odnosno, gosti komentatori. Navodno su pale pošalice na račun prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića. U HRT-u demantiraju da postupak protiv Krstić Ivanišević ima veze s Čačićem ili bilo kojim drugim političarem. No, zbog čega je poveden postupak - taje!

U HRT-u očito smatraju da javnost nisu dužni izvijestiti zbog čega je šefica Radio Splita podvrgnuta discipliniranju! Ne zna se čemu ovolika tajnovitost. Ako nije Čačić, bilo bi zanimljivo čuti što jest.

Drastična kazna za šeficu Radio Splita

Kako bilo, danas je na Radio Splitu vijest o tome da je Krstić Ivanišević "odrezalo" 20 posto plaće primljena s nevjericom. Riječ je o vrlo drastičnoj disciplinskoj mjeri, kakvu ne pamte ni veterani HRT-a.

Pokušali smo danas koju riječ s Krstić Ivanišević o svemu, no nije išlo. Nije htjela ništa komentirati. U HRT-u nisu htjeli ni potvrditi, ali ni demantirati da su joj skinuli 20 posto plaće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara