Ravnateljica šibenske Ekonomske škole otkazala maturalni ples, učenici i dalje ne žele na nastavu

Ravnateljica šibenske Ekonomske škole otkazala maturalni ples, učenici i dalje ne žele na nastavu

Screenshot: Street View

"MATURALNI ples nije Sveta krava da se njegovo održavanje ne može odgađati. Po svemu sudeći, plesa ovoga petka neće biti jer ja ne želim, u ovakvim okolnostima, potpisati dokument o javnom okupljanju", kazala je danas v.d. ravnateljice Ekonomske škole u Šibeniku Diana Vodanović roditeljima koji su došli u školu jer ih zanima zašto njihova djeca odbijaju ići na nastavu.

Na bolovanju je trenutno 11 profesora, a Vodanović tvrdi da su angažirane zamjene, no učenici i dalje odbijaju ići na nastavu, javlja ŠibenikIn.

Vodanović je odbila potpisati dokument o javnom okupljanju jer se nije sastao maturalni odbor kojeg čine profesori i djeca.

"Vi ste razlog zašto su oni na bolovanju"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kazala je da ne želi biti odgovorna za eventualne posljedice nereda kojeg je netko drugi isprovocirao.

"Situacija u Ekonomskoj školi je isprovocirana situacija kaosa koju nisam stvorila ja. Zašto su profesori na bolovanju i boli li ih uistinu, to ja ne znam", kazala je Vodanović i pozvala roditelje da zamole djecu da dolaze na nastavu. Okupljeni učenici i roditelji više su joj puta danas kazali kako su profesori na bolovanju zbog nje.

"Vi ste razlog zašto su oni na bolovanju, otkad se vi došli na mjesto ravnateljice, u školi se sve nekako promijenilo", kazala je maturantica Marija Livaja. Ne zanima ju tko će biti ravnatelji, već samo želi starog mentora s kojim je započela pisanje završnog rada.

Učenici ne žele nazad u klupe "jer zamjene dobro ne rade svoj posao" i čekaju povratak starih profesora, piše ŠibenikIn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara