Razmišljaj izvan okvira i osvoji vrijednu stipendiju za američki MS studij

Razmišljaj izvan okvira i osvoji vrijednu stipendiju za američki MS studij

Foto: RIT

POSTOJE mnogobrojni studiji koji će vam pomoći da učvrstite postojeća i razvijete neka nova znanja, no pitanje je – koliko će njih pomoći da razmišljate izvan postojećih okvira? Ugledno američko sveučilište Rochester Institute of Technology na zagrebačkom kampusu nudi upravo takav Master of Science studij Service Leadership and Innovation. Ne, to nije još jedan klasični napredni studij. Kako kažu naši studenti, ovaj je „za one koji nisu usmjereni samo razvoju vlastite karijere, već cjelokupnom vlastitom razvoju. Studij je fantastičan jer otvarajući neke nove vidike mijenja način na koji razmišljaš.“ (Domagoj Pavlek, Asset Manager, generacija 2015.)

U tijeku je natječaj za vrijedne stipendije. Rok za prijavu je 25. svibnja 2015., a više informacija o natječaju dostupno je OVDJE.

Branimir Trošić, polaznik: Ovo nije klasični studij!

Branimir radi u Hrvatskom Telekomu, a dosadašnja poslovna znanja je stjecao u telekomunikacijskoj industriji, IT-u i turizmu. Ovaj MS studij polazi već sedam mjeseci. „Vjerujem u cjeloživotno učenje i obrazovanje i mislim da se jedino na taj način čovjek, i društvo u cjelini, može pravilno razvijati.“ govori   Branimir i dodaje: „Ovo nije klasični studij i uz sve detalje i informacije koje sam dobio odabrao sam ga i vođen osjećajem da je baš za mene. Moram priznati da nisam očekivao širinu koju studij pruža; uz (očekivana) praktična znanja, ovaj studij nudi sasvim drugačiji pogled na poslovanje i budućnost.“

Otvoren natječaj za stipendije vrijedne 5500 eura

MS studij Service Leadership and Innovation  namijenjen je osobama različitih profila. Tijekom studija polaznici dublje proučavaju različite aspekte ekonomije i menadžmenta kao što su: strukturiranje organizacije, vođenje, strateški menadžment ljudskih potencijala, customer relationship management i uvođenje inovativnosti. Polaznici mogu razvijati svoja znanja i vještine kroz koncentraciju u području upravljanja ljudskim resursima. Poslije završetka studija stječu međunarodno priznatu američku diplomu Master of Science u području Service Leadership and Innovation koju izdaje RIT.

Studij polaznike osposobljava za:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

•    izradu kompleksnih poslovnih strategija s ciljem povećanja produktivnosti organizacije
•    primjenu najviših menadžerskih dostignuća u poslovnoj praksi
•    učinkovito strateško upravljanje
•    uspješno uvođenje inovativnosti i transformiranje tvrtki na temelju financijskih izvještaja
•    podizanje kvalitete usluge na najviše svjetske standarde
•    efikasno upravljanje ljudskim potencijalima

Studij je prilagođen zaposlenim osobama. Predavanja se održavaju online i u predavaonicama. Predavači imaju bogato međunarodno predavačko i profesionalno iskustvo i svi dolaze s matičnog sveučilišta Rochester Institute of Technology, New York.

„Studij se fokusira na razvoj toliko važnog kritičkog razmišljanja i omogućuje potpuno nov pogled na prilike i izazove u poslovnom okruženju“, zaključio je Damir Vrsajković (Metronet, generacija 2015.)

Više informacija o samome natjecanju nalazi se OVDJE, a zainteresirani kandidati mogu se prijaviti OVDJE najkasnije do 25. svibnja 2015.

Zanima Vas više? Javite se telefonom + 385 (0)1 643 9100, elektronskom poštom na ms@croatia.rit.edu ili posjetite www.croatia.rit.edu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?