Riva iščekuje Gay Pride: Molili za sudionike parade, okomili se na masoneriju

Riva iščekuje Gay Pride: Molili za sudionike parade, okomili se na masoneriju

Foto: Index

MARIO LOVRINČEVIĆ i članovi udruge Sol zemlji ispunili su najavu te su se danas na Tijelovo ponovno pojavili i molili na splitskoj Rivi, i to za preobraćenje bezbožnika. Prošle subote agitirali su protiv gay parade, a danas je Mario uzeo na zub masone.

Na meti im se našla maketa Grada Splita koju su na Rivi postavili članovi splitskog Lions kluba. "Maketu treba što prije ukloniti odavde. Lions je osnovao mason 33. stupnja, jednako kao i Rotary klub", pojasnio je Lovrinčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gay parada tek prvi korak...

Premda jesu protiv splitskog Pridea, molit će za sudionike parade. "Ne slažemo se s vrijednostima koje zagovaraju u gay pokretu jer se njima krši Božji zakon, ali na njih ne treba bacati kamenje jer to nije u skladu s Božjim naukom", drže u udruzi Sol zemlje. 

Prije par dana Lovrinčević je za Index pojasnio kako je parada tek prvi korak do konačnog cilja, a to je da djeca u školama više ne uče da su muško i žensko, nego da treba sve probati pa onda odabrati. To je, drži Lovrinčević, vrlo pogubno jer se tako razara obitelj kao temelj kršćanskog društva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara