SAD: Majci dozvoljeno da spali kuću zločinca koji je silovao i ubio njezinu kćer

SAD: Majci dozvoljeno da spali kuću zločinca koji je silovao i ubio njezinu kćer

Screenshot: YouTube

MAJCI djevojčice silovane i ubijene prije pet godina je dozvoljeno da spali kuću u kojoj je oduzet život njezinoj kćeri.

Diena Thompson je 12. veljače zapalila kuću u Orange Parku, Florida, u kojoj je boravio ubojica njene kćeri Jared Harrell.

Žena je neobičnu zadovoljštinu dobila uz prisutnost i odobravanje lokalnih vatrogasaca, javlja portal News4Jax.

"Ja mogu spaliti njihovu kuću. Ja sam veliki zločesti vuk ovog puta i kucam na vaša vrata," rekla je Thompson čija je sedmogodišnja kći Somer nestala u listopadu 2009. godine na putu kući iz škole. Njeno beživotno tijelo je pronađeno nakon dva dana na odlagalištu otpada u Georgiji, oko 90 kilometara udaljenom od doma u Orange Parku.Istražitelji su utvrdili da je djevojčica seksualno zlostavljena i zadavljena, navodi CBS News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harrell je u veljači 2012. godine priznao krivnju za ubojstvo, otmicu, seksualni napad i druge optužbe, osuđen je na doživotni zatvor.

Thompson je prigodu da spali kuću njegove obitelji dobila nakon što je banka koja je izdala hipotekarni kredit predala vlasništvo nad objektom dobrotvornoj Zakladi Somer Thompson koju je osnovala.

Zaklada je potom donirala kuću vatrogasnoj službi Orange Parka u svrhu provođenja vatrogasne vježbe, piše Jacksonville.com.

Thompson je kuću zapalila bacanjem baklje kroz prozor u prostoriju u kojoj su se nalazile bale sijena.

Šef vatrogasaca je rekao da mu se činilo prikladnim dozvoliti sudjelovanje Thompson u vježbi. "Možda joj to pomogne da zaliječi rane," rekao je Ty Silcox.

Thompson razmišlja da upražnjeno zemljište pretvori u dječji park.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara