SDP o Karamarkovom pozivu na sastanak: Neka dođe u Sabor na posao, može i s novim Mercedesom

SDP o Karamarkovom pozivu na sastanak: Neka dođe u Sabor na posao, može i s novim Mercedesom

Foto. Index (FaH)

NAKON što je predjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poslao je pismo premijeru Zoranu Milanoviću i pozvao ga da sjednu zajedno za stol, stigao je odgovor SDP-a.

"Ovih dana u medijima pratimo da gospodin Karamarko očito vozi novi Mercedes, pa neka s autom za koji smatra da ga ne dovodi u sukob interesa, napokon dođe i na posao u Hrvatski sabor. Hrvatske su institucije mjesto za razgovor u skladu s Ustavom i zakonima naše države, jer se tamo razgovori odvijaju i pred očima nacije, pa makar pričali i o Karamarkovoj glavnoj temi prolasku kroz dolinu suza ili o njegovom  nedavno objavljenom antikomunističkom manifestu", stoji u odgovoru SDP-a.

Naime , naglašava se kako je tema više nego dovoljno za razgovor, posebice u Saboru.

"Ovih nas je dana upravo gospodin Karamarko podsjetio i na zaključke saborskog Odbora za nacionalu sigurnost i da je to državno tijelo ustvrdilo da je Tomislav Karamarko kao šef obavještajne agencije SOA nezakonito zapošljavao svoje kadrove i prezimenjake na jedan dan u obavještajnu agenciju, pa mimo javnog natječaja, u državnu upravu. Od gospodina Milanovića i dalje ostaje otvoren davno upućen poziv gospodinu Karamarku na javnu televizijsku debatu o svim ozbiljnim problemima o kojima želi razgovarati", zaključuje se na kraju.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara