"SMS-aj ako se ne javim" - ministar Miljenić treneru juda: Prati natječaje, pogurat ćemo zaposlenje kćeri

"SMS-aj ako se ne javim" -  ministar Miljenić treneru juda: Prati natječaje, pogurat ćemo zaposlenje kćeri

Foto: Index

DANE MILOBARA, trener u Judo klubu Judokan iz Požege na videu koji je osvanuo na Youtubeu ministra Miljenića moli da mu zaposli kćer Katarinu, inače članicu SDP-a. U videu se jasno čuje tema razgovora, a u jednom trenu Miljenić treneru govori: "Ako se ne javim pošalji poruku".

"Evo ako se ne javim samo na SMS 098477911", rekao je Miljenić Milobari.

"To je totalna laž i glupost. Poznajem se s ministrom već dulje vrijeme preko juda, ali nema nikakve priče oko zapošljavanja moje kćeri. Nisam ga pitao niti mi je on to ponudio. Nije bilo riječi o tome", ustvrdio je Milobara u razgovoru za 034portal

"Nisam nikad nikog molio ni tražio, neću ni njega. Ne znam zašto ljudi prave ceremonije oko toga. S Miljenićem se vidim jednom–dvaput godišnje i pričamo o sportu i djeci. Nisam tako dobar s njim da tražim usluge od njega. Što imam ja tražiti od njega? Nikad za kćer nisam tražio privilegije neću ni sada. Ako se ne može regularno zaposliti kao sportašica koja je ostavila zdravlje u dvorani, moliti neću. Kćer je trenerica i životari, snalazi se. Nemam se što pravdati i ne znam tko izmišlja te nebuloze. Šokirao sam se kad sam čuo za to i ne znam što bih rekao na takve gluposti", rekao je Milobara.

Kako se čuje na video snimci, Miljenić u jednom trenutku govori kako se nada da će oglasi biti do lipnja te kaže Milobari da prati oglase. "Ronko ju je obećao zaposliti jednom davno, ali nikad ništa", govori mu Milobara...

"Ovako je, 150 pravosudnih policajaca ćemo trebati na jesen...", govori Miljenić treneru i dodaje: "Meni će biti najlakše ovu pravosudnu policiju..."

"Jako bih vam bio zahvalan na tome. To sad samo da upadne unutra, a onda poslije neka bude razmještena bilo gdje.", odgovara Milobara. "Ajde, ajde, pogurat ću malo", govori mu Miljenić.

Iz Ministarstva pravosuđa kratko komentiraju da ministar Milobaru poznaje iz viđenja te da čak niti ne zna kako se zove, a za zaposlenje ga mnogi pitaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara