Sestra radikalne desničarke: Kristina je obična manipulatorica željna pažnje! Htjela je publicitet!

Foto: Facebook

"ŽIVA je i zdrava, e sad je dosta, vrime je da se napokon počne pričat istina o njoj koju zna samo njena obitelj jer se svima drugima predstavlja ko Gospa. To je jedna obična manipulatorica željna pažnje koje je sa svojim stožerom digla sve na noge ima 2 dana da bi dobili publicitet", napisala je na svom Facebook profilu sestra Kristine Ćurković, Andrea.

Podsjetimo kako je majka radikalne desničarke izjavila za svoju kćer da je razmaženo derište. Jednako razmišlja i njena sestra.

"To će isto uskoro bit na svim vijestima jer hvala Bogu sve se saznalo. A ona navodno ta 2 dana nije znala da je svi traže jer joj je na sva TRI mob-a bila prazna baterija pa se nikom nije mogla javit 2 dana. Kao nije vidila ni na internetu ni televiziji ni u novinama, nego se pravila blesava kad su je policajci našli na zeljezničkom kolodvoru i rekla da nema pojma da nju iko traži", napisala je Andrea Ćurković dodajući da je njena sestra "satrala mater".

"Eto to je ta heroina koja je skratila život onima kojima je stvarno stalo do nje a pogotovo materi. S ovim je dotakla dno dna i prišla sve moguće granice. Sad je vrime da svi saznaju ko je Kika ustvari i kakva je osoba. Žalosno", zaključila je na kraju Andrea Ćurković.

Podsjetimo kako je Kristina Ćurković izjavila da joj se "mobitel smočio na putovanju", te da nije znala da je traže.

Nestanak Ćurković policiji je prijavila njena sestra u petak oko 21:30 sati. Ćurković je Novu godinu dočekala u Vukovaru, gdje je bila i na Thompsonovom koncertu.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara