Sinovčić optužio vijećnika za silovanje: "Kupila je krvavu robu i bježala"

Sinovčić optužio vijećnika za silovanje: "Kupila je krvavu robu i bježala"

Foto: 057info.hr, Index

SJEDNICA Gradskog vijeća u Zadru prekinuta je nakon što je Reno Sinovčić, zadarski gradski vijećnik i vlasnik Voxa, optužio SDP-ovog vijećnika, bivšeg načelnika zadarske krim policije Antuna Novoselovića, za silovanje.

"Božidara Kalmetu i mene proziva se za navodni kriminal, a u vijećnici sjedi čovjek koji je prije sedam godina silovao ženu iznad jednog kafića. To mi je ispričala ta žena, koja je inače samohrana majka", rekao je Sinovčić, prenosi zadarski portal 057info.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Živko Kolega, predsjednik Gradskog vijeća, prekinuo je Sinovčićevo izlaganje i isključio mu mikrofon. No, Sinovčića se nije moglo utišati. "Kupila je krvavu robu i bježala iz sobe. I njezin muž je sve ispričao", govorio je Sinovčić nakon što ga je Kolega istjerao s govornice.

Novoselović: Sinovčić laže!

Kolega nije imao drugog izbora nego prekinuti sjednicu. U stanci je Novoselović stao pred novinare, te kazao da Sinovčić laže.

"Sve do zadnje riječi je izmišljotina. Svašta možete u životu očekivati, ali ovakvo nešto na sjednici Gradskog vijeća je dno dna. Morate me razumjeti, imam obitelj i djecu. Ovu su teške i neistinite optužbe", rekao je Novoselović.

Na meti Voxa

Novoselović je već dugo na meti Sinovčića i njegovih medija, s obzirom da je bivši šef zadarske kriminalističke policije pokazao interes za razotkrivanjem sumnjivih poslova ovog kontroverznog poduzetnika, kojem je država u predstečajnoj nagodbi oprostila 5,6 milijuna kuna duga.

Da Sinovčić Novoselovića ima na meti, pokazuje i primjer sljedećeg zastupničkog pitanja koje je Sinovčić uputio gradonačelniku Zadra Kalmeti 13. ožujka ove godine. Sinovčićevo pitaje Kalmeti prenosimo više zbog forme nego zbog sadržaja:

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara