Sinu Gorana Karana uvjetna, sud mu je naložio da se ispriča djevojci koju je udario u glavu

Foto: Ilustracija (Duje Bonačić/HR Foto)

IVAN KARAN, 20-godišnji sin popularnog pjevača Gorana Karana, osuđen je na splitskom Općinskom sudu na uvjetnu kaznu maloljetničkog zatvora s rokom kušnje od dvije godine zbog napada na djevojku u kafiću Splash prije dvije godine na Svetog Duju, Dan Grada Splita.

Tada 16-godišnju A. R. udario je otvorenim dlanom u zatiljak uslijed čega je zadobila potres mozga i udarac u glavu, odnosno, tjelesnu ozljedu prema maloljetnoj osobi, navedeno je u presudi. Sukob je navodno izbio zbog toga što je Karan sumnjičio napadnutu da je s You Tubea skinula pjesmu njegovog banda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora se ispričati djevojci koju je napao

Sud je okrivljenom odredio i posebnu obavezu da se ispriča oštećenoj. To je, inače, nakon incidenta odmah napravio Goran Karan. "Žao mi je i smatram da bilo kakav oblik nasilja nije i ne smije biti način komunikacije", kazao je Karan dva dana poslije incidenta za Gloriu.

Sin se smatra krivim, žao mu je. Pojasnio je sudu da je to za njega prošlost. Otišao je u Njemačku radi posla, no vratio se, ne radi pa je sud zamolio da ga oslobodi troškova postupka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara