Sjećate se "heroine" Marijane Petir? Do nogu je poražena na izborima u Velikoj Ludini

Screenshot: HTV 

MARIJANA PETIR, nekadašnja velika nada HSS-a teško je poražena na izborima u Općini Velika Ludina. Dražen Pavlović zajednički kandidadat HDZ-a i HSP-AS uspio je dobiti 55,23 posto glasova za načelnika Općine te tako pobjediti u prvom krugu. Nekadašnja saborska zastupnica Petir osvojila je nedovoljnih 27,44 posto glasova. 
 
U izborima za Općinsko vijeće HDZ je osvojio 39,83 posto, HSS Marijane Petir 24,82 posto dok su HSP-AS s 11,98 posto, SDP s 9,45 posto i HSP s 5,12 posto prošli izborni prag. 
 
 
"Ovim putem upućujem čestitke svima koji su na pošten i tolerantan način sudjelovali u kampanji a onima koji su razočarani rezultatima izbora poručujem da odluke većine treba poštivati pa i kada bira loše, korumpirane, demagoške i lažljive političare. Rezultat je u izborima važan ali ne i presudan ukoliko motiv za kandidaturu nije moć već opće dobro. Nadam se da će se jednom stvoriti okruženje u kojem će od Ludine biti moguće učiniti bolje mjesto za život ako svatko od nas da svoj doprinos", poručila je svojim biračima Petir.   
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara