Skandal u Srbiji: Bivši ministar snimljen kako uzima 3000 dolara mita?!

Skandal u Srbiji: Bivši ministar snimljen kako uzima 3000 dolara mita?!

Screenshot: YouTube /Kurir

BIVŠI srpski ministar i političar, Slobodan Vuksanović, snimljen je na jednoj snimci kako uzima svežanj novčanica i stavlja ga u sako. Srpski tabloid Kurir došao je u posjed snimke na kojoj Vuksanović prima svežanj od 3000 dolara.

Vuksanoviću je novac dao bradati muškarac crne kose u srednjim godinama. Pred njim je izbrojao tri tisuće dolara koje mu je naposljetku i dao.

"Evo, to je to", kazao je muškarac i dao novac bivšem ministru. Vuksanović ga je upitao treba li što potpisati na što mu je muškarac odgovorio: "Ne, to ćeš s njim (nije kazao ime osobe), nije mi rečeno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vuksanović je ubrzo nakon toga otišao pod izlikom da ima puno obveza. Vuksanović je u razgovoru za Kurir kazao kako je to "stara priča za koju je čuo još kad je bio ministar". Tvrdi da je to bila montaža.

"Bila je priča da je to bio neki Amerikanac koji mi je dao pare, ne znam ni ja za što", izjavio je Vukadinović te dodao u šali da je tarifa ministara od 100 do 300 tisuća eura, a ne "tričavih 3000 dolara".

Slobodan Vuksanović bio je ministar prosvjete i sporta od 2004. do 2007. Sada predaje metodiku nastave književnosti i književnost za djecu na Državnom fakultetu u Novom Pazaru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara