"Skidaj gaće, jebem ti mater": "Doktor" Pavlović pred roditeljima zlostavlja dječaka

Screenshot: Youtube

SAMOZVANI doktor Ante Pavlović, koji sebe predstavlja kao doktor kiropraktike, na Youtubeu je objavio video na kojemu pred roditeljima zlostavlja dječaka. Snimka je objavljena 26. listopada, no kako se čini iz naziva snimke događaj se zbio u kolovozu ove godine.

Kako navodi Pavlović na Youtubeu, tri muškarca i žena došli su zbog dječaka koji, kako tvrde, radi probleme i u školi i doma. "Roditelji su se rastavili, pa mali koristi "gužvu"...Ali, inteligentan je, no, kod mene nije mogao "proći" sa svojim forama...", navodi Pavlović.  Na početku "seanse", koja se nalazi na posebnoj video snimci, Pavlović govori dječaku kako nije normalan ako ne gleda porniće. "Želiš li biti svećenik? Nemoj tatu gledat! Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan", govori mu. Roditelji i dva muškarca samo slušaju, ne reagiraju.

"Ajde mali, da vidim jel ti imaš penis, aj skini da vidim"

Na snimci se vidi kako roditelji dječaka te još dvije muške osobe slušaju Pavlovićevo izlaganje, dok dječak stoji na vratima. U jednom trenutku Pavlović priča kako dječaci otkrivaju penis već sa 7 godina. "Ako tvoj mali ne drka, onda nije s njim nešto u redu", kaže Pavlović ocu dječaka, a zatim se obraća dječaku: "Ajde mali, da vidim jel ti imaš penis, aj skini da vidim", govori Pavlović na što se otac dječaka nasmije. Video možete pogledati ovdje (UPOZORENJE: ako ste osjetljivi i imate slabiji želudac, nemojte gledati nakon desete minute ili uopće otvarati link)

"Ajde, ajde, skini gaće da vidimo. Je li te itko učio da kožicu presvlačiš, jesi li ti obrezan? Skini pa ću ti reći", govori Pavlović dječaku. Dječak mu odgovara da neće. "Zašto nećeš, pa ne smije se meni reći neću, jesi ti siguran da nećeš", govori Pavlović i približava se dječaku koji uplašeno stoji na vratima.

"Skidaj gaće jebem ti mater"

"Ako ti ja kažem skini gaće, skidaj gaće jebem ti mater ", govori dječaku i počinje mu skidati gaće i dovlačiti ga u prostoriju. "Tata, tata", zapomaže dječak, dok ga Pavlović psuje i govori mu da skida gaće. Zatim ga baca na pod. Otac dječaka želio je reagirati na Pavlovićevo zlostavljanje, no majka ga smiruje. Pavlović dječaka na kraju i udara dok ovaj užasnuto vrišti i bježi prema ocu. Majka sjedi i dalje, a otac s dječakom izlazi van.

"Idite svi, ako ne želite slušati", govori Pavlović majci i preostaloj dvojici muškaraca koji su ostali, na što mu majka odgovara da će se dječak i njegov otac vratiti nakon što porazgovaraju. "Sigurno hoće", dodaje ona.

Pavlović se nastavlja derati: "Jebote tata.. Ak nećete, šta ste došli", dok se u pozadini čuje kako dječak plače.

"Sad ću ja vama pokazati svoj kurac""Ako ja kao doktor želim vidjeti ima li mali problema s penisom vi to meni trebate dozvoliti: Razumijete?", objašnjava svoj luđački postupak. "Ja ću se sad skinuti pokazati vam svoj kurac, evo...", posljednje je što se čuje na ovoj užasavajućoj snimci.

Na idućoj snimci, koja je nastavak ove, nakon što je pokazao penis ljudima, kako kaže u opisu videa, Pavlović objašnjava kako je samo htio pomoći "malome".

"Imam svoje metode, tko voli, nek izvoli"

U opisu videa Pavlović je napisao: "nastavak...Nikako nisam ili nismo mogli BLUR, ili zamagliti guzu, kad sam se skinuo i pokazao im svoj 20 cm obrezani katolički "monstrum", da vide da se NEMAMO ŠTA STIDJETI SVOJIH DIJELOVA, KOJI NEKOĆ BIJAHU NORMALNA STVAR, KAD HODASMO GOLI, a i danas imamo u Africi ili Južnoj Americi, pa i Australiji, i tim dijelovima, GOLOTINJU I ONA JE NORMALNA, i da me ne bi ovi kaznili iz YT, a već me jesu, 1x, i imam 6 mjeseci zabranu upload-anja više od 15 min, JA SAM DOŠAO NA IDEJU, DA TO OSJEČME, TIH JEBENIH 7 SEKUNDI, I PRIKAŽEM VAM ŠTA JE DALJE BILO...pa u slijedećem 13.c nastavku imate završetak dizanja hlača, i vraćanje pogleda dame iz ZVORNIKA, sa 3 djece, i njoj OBREZANKO nije STRANA POJAVA, JER JE MUSLIMANKA...PA, ETO, BUJRUM...:)! DA NISAM NEOBIČAN, NE BIH BIO NI PRIMJEĆEN!!! ALI TO NE ZNAČI DA NEOBIČAN, ILI NE BITI SERIJSKI PROIZVEDEN, DA SAM LUD, BUDALA, MANIJAK, AGRESIVKO...NEGO, IMAM SVOJE METODE, PA TKO VOLI, NEK IZVOLI! SAMO ZAPOVJEDNIK U RATU, ZNA ZAŠTO JE KOJU METODU I TAKTIKU UPOTREIJEBIO, A ŠTO NE ZNAČI DA MORA PITATI SVOGA NADREĐENOGA ŠTA ĆE NAPRAVITI I KAKO!!! DATA SITUACIJA TRAŽI I DATE ODGOVORE, RJEŠENJA!!! I TO JE TO!!! TKO RAZUMIJE, RAZUMIJE, TKO NE, BIĆE PRILIKE I ZA NJEGA, S VREMENOM!!! AKO BOG DA, a i 'oće akoBogda, što kaže pisac IVAN RAOS!!!"

"Oprez prema meni, bio sam i u Lepoglavi"

U komentarima ispod videa Pavlović se obračunava s onima koji su mu napisali da je bolestan i poremećen.

"Imam ja još snimaka gdje se dobivaju teške batine: tonfom i tele palicom. I to jebeno gadno. Samo pričekaj bum ti zadovoljil' apetite. BTW. Dosad sam proveo 1590 dana po robijama zbog nanošenja teških ozljeda, u 12 godina i 12 navrata, sve do Lepoglave sam došel. Stoga oprez prema meni, radi tvoga dobra", odgovorio je Pavlović.

Ante Pavlović poznat je po ispadima.  2005. osuđen je na deset mjeseci zatvora zbog napada na Mariju A., koja je navodno zgazila njegova mačka Tigra. Koju godinu kasnije skočio je na haubu automobila svojih susjeda, u kojemu je bilo i dvoje maloljetne djece i lupao poput luđaka po njoj.  Do ispada je došlo kada je Pavlović vodio konja na ispašu pored Velike Gorice kad je pored njega u automobilu marke Passat projurio njegov susjed i navodno time preplašio konja. "Kiropraktičar" je tada rukom signalizirao susjedu da se zaustavi, što je ovaj i učinio. No, kad mu se susjed počeo približavati Pavlovic je skočio na haubu auta i počeo lupati po njoj, pritom načinivši štetu. Sa susjedom su u automobilu bila njegova dva maloljetna sina i supruga. Nakon toga je Pavlović priveden istražnoj sutkinji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara