Šokantni intervju kapelana: Još uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira!

Šokantni intervju kapelana: Još uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira!

Screenshot: YouTube

"JOŠ uvijek nisam sreo momka koji je sretan što masturbira! Niti djevojku. Dapače žena ima veću frustraciju kada sazna da muž masturbira!", samo je jedan od "bisera" koje je "prosuo" don Damir Stojić., studentski kapelan pri Sveučilištu u Zagrebu govoreći o - obitelji! Stojić je postao poznat sa svojim oštrim kritikama Zdravstvenog odgoja, a gostovao je i u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva. 

Tijekom posljednjeg razgovora o obitelji koji je objavljen na YouTube mogu se čuti i sljedeći biseri kako je homoseksualnost monstruozna, da su transrodna djeca "ono" kao i da je seksualna revolucija uzela više žrtava nego svi totalitarni režimi u dvadesetom stoljeću. 
 
Stojić se u razgovoru pohvalio kako u radu s mladima ne koristi istraživanja, statistike ili brojke već se oslanja na vlastito iskustvo. Studentski kapelan se pozvao i na iskustva Ugande kao vrlo pozitivne zemlje gdje je Vlada kako kaže, potjerala sve lijeve liberalne udruge te dala vlast Crkvi. Rezultat toga je, tvrdi don Stojić, pad zaraženih HIV-om i spolnim bolestima. No, brojke ( koje ne priznaje) kažu sasvim drugačije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Uostalom, ove i niz drugih opažanja don Stojića o obitelji pogledajte u videu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara