Spasimo Šapicu! Azilu za životinje prijeti zatvaranje ako ne poprave nedostatke!

Spasimo Šapicu! Azilu za životinje prijeti zatvaranje ako ne poprave nedostatke!

Foto: sapica.hr

ŠAPICA - Udruga za zaštitu životinja Zaprešić, moli pomoć svih ljubitelja životinja kako ne bi došlo do zatvaranja azila.

"S obzirom na potrebu popravka nedostataka u azilu, a sve u cilju kako bi spriječili moguće zatvaranje azila, ponavljamo veliku zamolbu za pomoć kod popravaka. Infrastrukturni nedostaci su sljedeći: potrebno je otkloniti oštećenja natkrivenog dijela ispusta, podne površine ispusta spojiti na kanalizacijski sustav kojim bi se otpadne vode odvodile u septičku jamu te spriječilo njihovo istjecanje u okoliš, kao i riješiti problem moguće buke (laveža pasa) kako ne bi smetali okolnom stanovništvu (zaštita od buke).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za popravke nam treba građevinski materijal za pokrivanje vanjskih boksova, šljunak za vanjske ispuste, fizičku radnu snagu snažnih ruku volontera u slučaju ako prikupimo građevinske donacije za izvedbu radova. Novčane donacije nam možete uplatiti i na naš žiro račun HR4924840081103555954, svrha uplate: DONACIJA ZA GRAĐEVINSKI MATERIJAL.

Između ostaloga, treba nam geodet koji bi nam volonterski izmjerio manji dio granica zemljišta. Pa ako nekoga znate bili bi vam zahvalni do neba.

I svakako zamolili bi vas da podijelite ovaj status da što više ljudi čuje našu zamolbu, te da što prije krenemo u nužno potrebite radove i na takav način spriječimo izgon iz azila", objavljeno je na Facebook stranici udruge Šapica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara