Srpski hakeri nastavljaju s napadima: Hakirane stranice osječkog sveučilišta!

Srpski hakeri nastavljaju s napadima: Hakirane stranice osječkog sveučilišta!

Screenshot: unios.hr

NA NASLOVNICI Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku jutros se nalazi obavijest srpskih hakera TeslaTeam te sljedeći tekst:

"U "Dnevniku" Diane Budisavljević našlo se i sledeće: "Već tijekom mog rada u dečjoj bolnici u Staroj Gradiški neka su deca umirala. Činilo mi se da prije nego što dijete umre gliste napuštaju tijelo. Kako su djeca bivala slabija, čitava klupka glista napuštaju tijelo. Njihova tjelašca su stavljana na stepenice, koje su vodile na tavan, među prljavo rublje. Nisu im se ostavila ni odjelce. Tada još nisam ni znala da će i u Zagrebu, u Domu za dojenčad, samo papir omotavati jadna tjelašca umrlih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U logor je prije podne došla i jedna komisija liječnika i državnih sestara zbog cijepljenja protiv tifusa. Međutim, za posle podne je bilo planirano snimanje jednog propagandnog filma. Malim dječacima su obukli ustaške uniforme od loše papirnate tkanine. U tim uniformama smo ih i mi poveli, ukoliko nisu imali ništa drugo za obući. Odvedeni su u mali, ograđeni park kojim je inače smio raspolagati samo komandant. Djeca su postavljena kao da im se dijeli hrana. Dovedena su i djeca sa livade koja su već tri dana gladovala, koja su vapila za hranom. Dugo su stajala na žarkom suncu.

Dvanaest hiljada spašene srpske dece, reči nisu dovoljne da izraze našu zahvalnost."

Hakeri najavljuju: Napadi će se nastaviti. Prije nekoliko dana isti hakeri izmijenili su stranice Hrvatske biskupske konferencije.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara