Stanari Demetrove i Mletačke ulice na zagrebačkom Gornjem Gradu u blokadi: "Nitko nije ni pokušao očistiti naše ulice!"

Foto: čitatelj Indexa M.S.

U BRDSKIM djelovima oko Zagreba danas ima i do 80 centimetara snijega. Jučer je zimska služba čistila najfrekventnije lokacije; ulice i trgove, a danas su ralice u podsljemenskoj zoni, kaže nam voditelj zimske službe, Hasan Džombić. "Te glavne prometnice i autobusne linije su prohodne i proširene i križanja su očišćena. Sada smo naglasak dali na drugi prioritet. To su brdske linije, Podsljeme, uske ceste. Borimo se i čistimo što god možemo i nadamo se da će do kraja dana biti očišćeno", rekao nam je Džombić.

Apel službama

Stanari Gornjeg Grada apeliraju na gradske službe. "Od kada je počeo padati snijeg (petak 22 sata) pa sve do sinoć (22 sata) nikakav stroj za čišćenje snijega nije prošao Demetrovom i Mletačkom ulicom. Automobili  stoje blokirani  a stanovnici ove dvije stare zagrebačke ulice su u potpunoj blokadi. Molimo vas da preko vašeg medija istaknete ovaj problem jer nadležne službe jedino reagiraju ako ih se prozove preko medija.", stoji u e-mailu kojega su nam poslali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto su nam poslali i jutros navodeći kako nitko još nije ni pokušao očistiti ove dvije prometnice, iako je prošlo 36 sati od početka padanja snijega i 15 sati od prestanka padanja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara