Što biste vi njemu poručilI? Evo što nam Milanović poručuje u božićnoj i novogodišnjoj čestitci!

Što biste vi njemu poručilI? Evo što nam Milanović poručuje u božićnoj i novogodišnjoj čestitci!

Foto: Goran Mehkek/Cropix

BOŽIĆNU i novogodišnju čestitku uputio je danas građanima predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović. Premijer u čestitci kaže kako imamo poštenu vlast koja ne kupuje birače i koja nas neće iznevjeriti. Pročitajte što nam još poručuje!
 
"Poštovane građanke i građani,

Iza nas je teška i zahtjevna godina, s mnogo očekivanih zapreka, ali i nepredvidivih otpora. Zahvalni smo vam što strpljivo podnosite teret krize i što niste izgubili vjeru u bolje sutra.

Ni godina koja je pred nama neće biti lagana, ali nas vodi vizija i uvjerenje da radimo dobro za budućnost zemlje. Ma koliko da je danas teško, Hrvatska ima perspektivu, dobra i resurse koje možemo i hoćemo iskoristiti. Ima poštenu vlast koja ne radi za sebe, ne kupuje birače, koja shvaća ozbiljnost svoje zadaće i koja neće iznevjeriti vaše povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bismo postigli uspjeh i osigurali bolju budućnost, za nas i za našu djecu, započeli smo ozbiljne reforme sustava kako bi postao razvidnijim i pravednijim. Gradimo  tolerantno društvo sretnih i slobodnih ljudi koji će svoje životne odabire temeljiti na znanju i informiranosti. I dalje nam je u tome potrebna vaša pomoć i potpora - u stvaranju moderne, istinski demokratske i prosperitetne države kojom ćemo se ponositi i u kojoj ćemo svi živjeti bolje nego danas.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, želim vam da u obitelji, u krugu svojih bližnjih, u ljubavi, miru i zajedništvu proslavite radostan Božić i sretnu Novu godinu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara