Stravična nesreća u Španjolskoj: Petomjesečna beba stradala na traci za prtljagu

Ilustracija: Guliver Image / Getty Images

POLICIJA još uvijek pokušava otkriti kako je petomjesečna beba poginula na traci za prtljagu zračne luke u španjolskom Alicanteu. Nesretan slučaj dogodio se u srijedu kasno navečer.

Tragično preminula beba došla je u zračnu luku s majkom i još jednim malim djetetom. Stigli su letom iz Londona a tamo ih je čekao otac. Još uvijek nije jasno kako je mala beba završila na traci koja služi za prijevoz velike prtljage i aktivira se samo kada se na nju stavi velika prtljaga. Duga je nekoliko metara, a putnici mogu stajati s obje strane i preuzeti prtljagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan zaštitar kazao je kako nije vidio trenutak nesreće, no čuo je da je "majka navodno stavila bebu na transportni remen trake te da je posegnula za nečim. Ubrzo nakon toga transportni remen je stisnuo bebu i ubio je", prenosi CNN.

Medicinsko osoblje zračne luke ubrzo je došlo na mjesto nesreće i počelo oživjeti bebu, no bilo je prekasno. Pretpostavlja se da je smrt bebe posljedica nesreće no policija provodi istragu. Majka bebe je Amerikanka, dok je otac Kanađanin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara