Strka u Splitu zbog trave: Bježali s Caddyjem i tri kilograma marihuane

Strka u Splitu zbog trave: Bježali s Caddyjem i tri kilograma marihuane

Foto: PU splitsko-dalmatinska

CIJELA strka koja se jučer iza 15 sati digla na križanju Ulice Domovinskog rata i Dubrovačke zbila se zbog - tri kilograma marihuane. 

Upravo je toliko nađeno u VW Caddyju s kojom su dvojica osumnjičenika, inače, poznata policiji po kaznenim djelima, pokušala pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu zaustavili vozilo kada im je policija zapovijedila da to učine, već su se sjurili niz Dubrovačku, prošli kroz crveno, oborili pješakinju i izudarali nekoliko automobila. Bijegu je došao kraj već nakon stotinjak metara, upravo ispred pošte i autobuskog stajališta. Caddyju je pukla guma, dvojica su izašla iz kombija i pobjegli svatko na svoju stranu...

Jednog su policajci uhvatili kraj Kerumovog Jokera, dok im je drugi pobjegao. Nastavljaju istraživanje, tragaju za nestalim osumnjičenikom.

Prizor kao iz filma iznenadio je Splićane. Mnogi su u čudu gledali što se zbiva, neki su bili uvjereni da su bjegunci opljačkali poštu. Zbog potjere i blokade napravio se prometni čep, u najgore moguće vrijeme i na najgorem mogućem mjestu...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara