Sudarila se tri automobila u pratnji predsjednika Ive Josipovića u Crnoj Gori

Foto:  Savo Prelević (Cropix)

TRI AUTOMOBILA iz državnog protokola Crne Gore koji su u pratnji predsjednika Hrvatske Iva Josipovića sudarila su se u tunelu "Vrmac", kod Kotora, objavile su Vijesti iz Podgorice. Do nezgode je došlo kada se prvi automobil državnog protokola naglo zaustavilo, nakon čega je došlo do lančanog sudara.
 
"Josipović nije bio u tim vozilima, a na 'mercedesima' je pričinjena manja materijalna šteta. Ozlijeđenih nije bilo, a u automobilima su bili samo vozači", javlja isti izvor. 
 
Josipović je u ranim poslijepodnevnim satima krenuo prema Perastu gdje će biti gost na ručku koji je priredio predsjednik Crne Gore Filip Vujanović. Recimo i kako je predsjednik Josipović je u društvu svog crnogorskog kolege Filipa Vujanovića posjetio Donju Lastvu kod Tivta gdje se u prostoru tamošnjeg Doma kulture koji koristi Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore i druga hrvatska udruženja, susreo s predstavnicima ovdašnje hrvatske manjine.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Mi u Hrvatskoj iznimno držimo do prava manjina kako onih u Hrvatskoj, tako i do pozicije Hrvata u drugim zajednicama. Manjine trebaju biti mostovi prijateljstva i suradnje među državama i to jeste slučaj sa hrvatskom zajednicom u Crnoj Gori i crnogorskom zajednicom u Hrvatskoj kao zemljama koje imaju odlične bilateralne odnose, a nadam se da će u tome biti i prostora za dodatno unapređenje položaja hrvatske manjine u Crnoj Gori", zaključio je Josipović, prenose Vijesti. 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara