Sudjelujte u online intervjuu sa strateškim savjetnikom najuspješnijih tvrtki u SAD-u!

Sudjelujte u online intervjuu sa strateškim savjetnikom najuspješnijih tvrtki u SAD-u!

Foto: PR foto

JEDAN od vodećih poslovnih stratega i tehnoloških vizionara današnjice, Daniel Burrus, pristao je na online intervju, uživo za hrvatsku javnost. Tijekom interaktivnog online intervjua, koji će se, u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, održati u četvrtak, 28. lipnja u 16 sati, g. Burrus će se osvrnuti na aktualna pitanja ključna za uspješno poslovanje u današnjem izazovnom ekonomskom okruženju. Osim toga, komentirat će i trenutačno gospodarsko stanje te ekonomske potencijale Hrvatske. Sve one koji žele sudjelovati, pozivamo da na   american.college@acmt.hr pošalju e-mail i u 'subjectu' naznače; intervju (bez teksta poruke), nakon čega će primiti pozivnicu s linkom za sudjelovanje. Sudjelovanje je besplatno.

Tijekom intervjua bit će govora o tome kako u sve dinamičnijem i neizvjesnijem ekonomskom okruženju ostvariti odlične poslovne rezultate. Burrus će komentirati aktualna pitanja od kojih izdvajamo sljedeća: Kako možemo opstati i unaprijediti svoje poslovanje ne natječući se s konkurencijom? Koji je najveći problem s kojim se Hrvatska trenutačno suočava? Što bi Vlada koja primjenjuje 'flash foresight' principe učinila u ovakvoj situaciji? Kako vidi budućnost Europske unije? Koje će se prilike za Hrvatsku otvoriti ulaskom u Europsku uniju? Je li Hrvatska na pravom putu za izlazak iz krize? Intervju je osmišljen kao interaktivan, sudionici će postavljati pitanja koja će, nakon selektiranja, biti upućena gospodinu Burrusu.

Daniel Burrus je međunarodni ugled stekao kao jedan od vodećih tehnoloških vizionara i poslovnih stratega današnjice. Prvi i jedini tehnološki futurist koji je točno identificirao dvadeset  tehnoloških kategorija koje su uvjetovale desetljeće promjena i nastavljaju mijenjati način na koji živimo i poslujemo. Kao poslovni strateg, stotinama klijenata pomogao je prepoznati nove prilike i izgraditi uspješne poslovne strategije utemeljene na kreativnoj primjeni najviših tehnoloških dostignuća. Njegova strast za istraživanjem bila je vidljiva već na trećoj godini fakulteta kada je Burrus postao prvi student preddiplomskog studija kojem je povjereno upravljanje državnim istraživanjima.Osnivač je i predsjednik uspješne tvrtke Burrus Research, koja prati vodeća tehnološka dostignuća i globalne trendove kako bi klijentima osigurala relevantna znanja i razumijevanje suvremenih tehnoloških, ekonomskih i socijalnih gibanja te njihov utjecaj na poslovanje. Poznat je i kao strateški savjetnik lidera brojnih tvrtki koje se nalaze na listi The Fortune 500. Osnovao je i vodio pet tvrtki od kojih su dvije već u prvoj godini poslovanja postale lideri. Kao uspješan poduzetnik, zna kako rezultate istraživanja primijeniti u praksi i tako ostvariti konkurentsku prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autor je šest knjiga, uključujući i cijenjenu uspješnicu 'Technotrends' te 'Flash Foresight: How To See The Invisible and Do The Impossible', bestseler 'The New York Timesa' i 'The Wall Street Journala' u kojoj iznosi inovativne strategije i kreativnu primjenu najvećih tehnoloških dostignuća.

Burrus je uvažen i kao bloger koji aktivno piše o inovacijama, promjenama i budućnosti za online medije kao što su: CNBC , Huffington Post, Wired Magazine i Examiner.com.

Na linku www.burrus.com/about/news-media saznajte što svjetski mediji pišu o Danielu Burrusu.

Za više informacija obratite se na +385 (0)1 643 9100 ili ms@acmt.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?