Tko je napao suprugu vukovarskog gradonačelnika? Policija provjerava alibije nekoliko osoba

Tko je napao suprugu vukovarskog gradonačelnika? Policija provjerava alibije nekoliko osoba

Foto: Vlado Kos / Cropix

POLICIJA i dalje traga za napadačima na suprugu vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe, poručuju iz PU vukovarsko-srijemske.

Potvrđeno je da se provjerava alibi određenih osoba. S dodatnim detaljima o istrazi policija za sada ne želi izlaziti u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podršku Sabi su priopćenjima za javnost iskazali vukovarski ogranci HDZ-a i SDSS-a. Iz HDZ-a poručuju kako razumiju da Sabo prolazi kroz tešku situaciju, ali istovremeno odbacuju njegove izjave o povezanosti policijskih istraga s lokalnim HDZ-om.

Podsjećamo, tri nepoznata muškarca upali su u stan u koji Sabo živi sa suprugom. Supruga vukovarskog gradonačelnika u tom je trenutku bila sama u stanu, a napadači su je vezali i pretukli. Rekli su joj da suprugu prenese poruku da se "prestane bahatiti".

Sabo je u kasnijoj izjavi za Dnevnik HTV-a, na pitanje kome on to u Vukovaru smeta, odgovorio da su ga "mnogi zvali da mu iskažu podršku, ali se iz HDZ-a nitko nije javio". Sabo tvrdi da su zbog njega u Vukovaru pokrenute antikorupcijske istrage koje vode prema bivšim HDZ-ovim lokalnim dužnosnicima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara