Todorić se širi i na zdravstvo: U Konzumu će se raditi i laboratorijske pretrage?!

Todorić se širi i na zdravstvo: U Konzumu će se raditi i laboratorijske pretrage?!

Foto: Konzum

"AVIVA laboratorijski paketi od sada i u Vašem susjedstvu", hvali se na svojim internetskim stranicama Konzum Ivice Todorića, u čijim je trgovinama sada moguće obaviti i - laboratorijske pretrage.

"Obavljanje laboratorijskih pretraga vrši se u zasebnim prostorijama prodajnih mjesta Konzuma, u kontroliranim uvjetima koji udovoljavaju zahtjevima zdravlja i sigurnosti, a sve analize obavljaju se u medicinsko - biokemijskom laboratoriju Poliklinike Aviva. Nalaze možete podići idući dan ili ih dobiti elektronskom poštom isti dan", poručuju iz Konzuma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poliklinika Aviva u sudskom je registru zavedena kao klinika ortopediju, internu medicinu, psihijatriju, neurologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, radiologiju, opću kirurgiju, ginekologiju, oftalmologiju, kliničku farmakologiju i citologiju, dermatologiju, urologiju, otorinolaringologiju, medicinu rada i onkologiju s dijagnostikom i rehabilitacijom sa medicinsko-biokemijskim laboratorijem. Osnivač Poliklinike Aviva je Agrokor Ivice Todorića.

Laboratorijske pretrage u Konzumu ipak neće biti moguće obaviti svaki dan, već će one u odabranim Konzumovim trgovinama biti dostupne na određene datume, tijekom unaprijed predviđenog radnog vremena.

"Nalazi se podižu na istom mjestu idući dan, a nalazi laboratorijskih pretraga napravljenih u subotu podižu se na info pultu Konzum prodavaonice u ponedjeljak. Određeni nalazi čekaju se duže vrijeme - osoblje će Vas upoznati s pojedinostima", poručuju iz Konzuma uz napomenu da "ne obavljaju pretrage stolice i urina", jer valjda to ipak ne bi bilo higijenski.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara