Tragične sudbine: Rušenjem aviona ubijeni djed s troje unuka, časna sestra, 80-ak djece...

Tragične sudbine: Rušenjem aviona ubijeni djed s troje unuka, časna sestra, 80-ak djece...

Video: YouTube

OBJAVLJEN je popis svih putnika oborenog aviona Malaysia Airlinesa. Na letu 17 nalazio se nizozemski senator, brojni ugledni aktivisti i dužnosnici za borbu protiv AIDS-a, jahtaš koji je vraćao troje svojih unuka s odmora...

Poginulo je 192 Nizozemaca, 44 Malezijaca,27 Australaca, 12 državljana Indonezije, 10 Britanaca, po četvero Nijemaca i Belgijaca, tri državljana Filipina te po jedan Kanade i Novog Zelanda. Na letu Malaysia Airlinesa bilo je 80-ak djece, među njima i tri bebe.   

MH17 Passengers and Crew Manifest by Lorenzo Franceschi-BicchieraiUgledi aktivist za borbu protiv AIDS-a i bivši predsjednik IAS-a Joep Lange putovao je raspravu zakazanu za danas poslijepodne na međunarodnoj AIDS konferenciji u Melbourneu u Australiji.  56-godišnja Ninik Yuriani iz Indonezije putovala je svojoj 86-godišnjoj majci u maleni grad Wonosobo na Javi. U Nizozemsku se preselila prije 17 godina s kćerkom u potrazi za boljom budućnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albert Rizk se vraća s odmora u Europi kamo je otišao premoren radeći 70 sati tjedno kao posrednik nekretninama i ravnatelj tvrtke Raine & Horne. Za njega i njegovu suprugu to je bilo godišnje veliko putovanje.

Žena izgubila oca i troje djece u nesrećiLjubitelj jahtarenja Nick Norris završavao je s europskim odmorom kada se ukrcao na let broj 17 sa svojih troje unuka kako bi bio siguran da će se vratiti u Australiju do početka novog semestra. Njegova kći i partnerica odlučile su ostati u Nizozemskoj nešto dulje. Djed i 8-godišnji Otis, 10, godišnja Evie i 12-godišnji Mo tako su tragično izgubili živote. Vijest o gubitku oca i troje djece majka Rin dočekala je u Amsterdamu.

77-godišnja časna sestra Philomene Tiernan vraćala se edukativnog putovanja po Europi u sklopu kojega je sudjelovala na teološkoj radionici u Irskoj. Vraćala se kako bi nastavila podučavati u školi u Sydneyju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara