Tri nova Samsung uređaja u ponudi HT-a s besplatnim selfie štapom!

Tri nova Samsung uređaja u ponudi HT-a s besplatnim selfie štapom!

Foto: PR foto

  • Korisnici mobilnih usluga HT-a koji u paketu Plan za zabavu XL izaberu jedan od ova tri uređaja dobit će i poseban štap koji omogućuje lakše snimanje popularnih „selfija“

NOVI „društveni“ mobiteli Samsunga, Galaxy A5 i Galaxy A3, te novi phablet Galaxy Note Edge od sada su u ponudi Hrvatskog Telekoma, i to uz dodatnu pogodnost. Korisnici mobilnih usluga HT-a koji u paketu Plan za zabavu XL izaberu jedan od ova tri uređaja dobit će i poseban štap koji omogućuje lakše snimanje popularnih „selfija“. Cijena Galaxy A3 modela u ovoj je ponudi, zajedno sa selfie štapom, samo 18 kuna, a Galaxyja A5 598 kuna. Cijena za Galaxy Note Edge bit će poznata vrlo brzo, a do tada je moguća predbilježba u webshopu Hrvatskog Telekoma.

S unaprijeđenim funkcijama za društvene mreže, Galaxy A5 i Galaxy A3 omogućuju korisnicima da brzo i jednostavno zabilježe važne trenutke, povežu se i podijele doživljaje iz svoje svakodnevice. Unaprijeđena 5-megapikselna prednja kamera, uz stražnju kameru od 8 ili 13 megapiksela, zajedno sa štapom koji se u HT-ovoj ponudi dobiva besplatno, olakšava stvaranje živopisnih selfija. Tu su i dodatne inovacije u opcijama kamere, poput Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-Cam Selfie, koje omogućuju atraktivne fotografije u visokoj razlučivosti. Svoje fotografije ili video zapise korisnici mogu brzo i lako podijeliti na omiljenim društvenim mrežama, zahvaljujući najbržoj 4G mreži.

Galaxy A5 i Galaxy A3 moderno su dizajnirani uređaji, s potpuno metalnim kućištem, tanki samo 6,7 odnosno 6,9 milimetara. Opremljeni su Super AMOLED ekranom i Adaptive Display tehnologijom, što daje jasniji prikaz slike s dubljim kontrastom i boljim vidnim kutovima. Procesori su četverojezgreni, takta 1,2 GHz, pogodni za višezadaćnost i brzo surfanje. Idealni su za mlade korisnike kojima je bitna praktičnost i funkcionalnost.

Galaxy Note Edge spada u kategoriju phableta, s obzirom na dimenzije zaslona od 5,6 inča. Uređaj je izniman po svom zakrivljenom zaslonu visoke rezolucije, čiji bočni dio omogućava prikaz obavijesti na bridu, čak i kada glavni zaslon služi za prikaz video-sadržaja. Glavna kamera je 16-megapikselna s pametnim optičkim stabilizatorom slike i automatskim produljenjem ekspozicije u slučaju slabijeg osvjetljenja. Prednja kamera sa svojih 3,7-megapiksela osigurava kut snimanja od 90 stupnjeva te široki kut do 120 stupnjeva, što omogućuje i odlične grupne selfije.

Korisnici u tarifi Plan za zabavu XL imaju uključena 2GB prometa po maksimalnoj brzini. Osim toga, na raspolaganju su im neograničeni razgovori unutar HT mreže, 500 minuta prema ostalim mrežama i 500 SMS-ova.

Više na www.hrvatskitelekom.hr/samsung

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?