Trojicu osječkih dječaka na cesti istukao policajac u civilu?

Trojicu osječkih dječaka na cesti istukao policajac u civilu?

Foto: Hina

ANITA MARTINOVIĆ tvrdi da je trojicu dječaka, dok su se igrala u Rokovcima na cesti, napao policajac PU vukovarsko-srijemske u civilu, piše Glas Slavonije.

"Djeca su mi ispričala da su se igrala na ulici kada je naišla žena na biciklu. Došlo je do gužve i ona je rekla da ju je 12-godišnji suprugov sin htio srušiti s bicikla i zvala je policiju", rekla je Anita.

Ubrzo je civilnim automobilom došao muškarac za kojeg zna da je policajac. "Ošamario je suprugovog sina, a kada je moj 14-godišnji sin rekao da ga pusti, ošamario je i njega. Potom je mog mlađeg, 13-godišnjeg sina, udario šakom u trbuh i stisnuo pod rebra te nabio na zid", prepričala je Glasu Slavonije dječje izjave Anita, koja sa suprugom tada nije bila kod kuće. Djeca su pobjegla kod bake koja živi nekoliko kuća dalje, a sve su s prozora gledale njihove dvije mlađe sestre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije im prijetio

"To je sramota. Uvijek govorim djeci da zovu policiju ako se što dogodi, a sada kažu 'Pa i on je policajac' i strah ih je", kaže Osječanka.

Policiji su odmah prijavili što se dogodilo i odveli djecu na Hitnu pomoć. Sljedećeg dana isti policajac ponovno im je došao i prijetio djeci pa su i to prijavili.

"Dan poslije pitala sam policiju što se događa, a oni su samo rekli 'Radi se'. Sumnjam da štite kolegu. Uz to što su djeca izudarana kod jednog od njih pojavilo se noćno mokrenje. Za drugo dijete preporučeno je psihijatrijsko vještačenje", rekla je Martinović.

Iz PU vukovarsko-srijemske su Glasu Slavonije potvrdili da istraga o napadu još traje, a prijava zbog prijetnje je, budući da se radi o službenoj osobi, proslijeđena nadležnom Državnom ovjetništvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara