Tužna vijest: Umro je Božidar Šišak

Foto: Facebook

TEŠKO bolesni Božidar Šišak izgubio je jučer popodne bitku s rakom gušterače. Nesretnu vijest objavio je njegovo šogor Zoran Balija na Facebooku.

'Poštovani, ovim putem vam se još jednom svima zahvaljujem na pomoći i podršci koju ste nam pružili. S velikom tugom javljam da je nažalost Božidar preminuo jučer popodne. Sprovod će biti u utorak 24.09.2013. u 14:10 na Markovom polju. Hvala i Bog Vas blagoslovio', napisao je Zoran Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjećamo, tužna priča obitelji Šišak ovoga je ljeta snažno odjeknula u hrvatskoj javnosti. 33-godišnja Ivana je prije godinu i pol dana oboljela od karcinoma dojke, a njezin 39-godišnji suprug Božidar također se nedavno suočio sa zloćudnim tumorom gušterače.

Obitelj Šišak iz Sopnice inače ima dvoje male djece, petogodišnju Gitu i dvogodišnju Karmen. Do nedavno su vodili vlastiti posao, bavili su se izradom namještaja, no bolest je sve stopirala.

Prikupljeno je dovoljno novaca za njihovo liječenje no Božidar na kraju nije mogao otići na liječenje u Njemačku zbog teškog stanja te je akcija prikupljanja novčanih sredstava obustavljena.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara