U Gudovcu se otvara 17. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Ilustracija: bj-sajam.hr

U GUDOVCU kod Bjelovara otvara se 17. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam.

Gudovac pored Bjelovara je sljedeća tri dana poljoprivredno središte Hrvatske. Počinje 17. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam koji ruši sve rekorde. Na dvadeset tisuća četvornih metara izložbenog prostora bit će oko 400 izlagača iz nikad većeg broja županija, njih 19, ali i iz osam zemalja. Organizatori očekuju barem dvadeset tisuća posjetitelja, a da bi njihov dolazak osigurali uveli su i neke novine. Najveća je da su proljetnom sajmovanju pripojili SKOK - sajam konja i opreme za konje. Sve kako bi na sajmu bilo ponešto za cijelu obitelj, najavljuje direktor Bjelovarskog sajma, Davorin Posavac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imat ćemo prezentaciju western show, dakle jedan novi prikaz i demonstraciju vježbanja konja i jahanja, nešto što ljude pretpostavljamo više interesira. Od drugih sadržaja bit će izložba malih životinja, a imat ćemo i izložbu pasa", rekao je Posavac.

Poljoprivrednici će pak na jednom mjestu po sajamskim cijenama moći kupiti sve za proljetnu sjetvu - od repromaterijala do mehanizacije po kojoj je Bjelovarski sajam najveći takav u regiji. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam u 11 sati otvara predsjednik Ivo Josipović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara